Bygg

Vårt byggserviceföretag är din pålitliga partner när det gäller alla dina byggbehov. Oavsett om du planerar en omfattande renovering, en tillbyggnad eller en nybyggnation, har vi den erfarenhet och kompetens som krävs för att förverkliga dina projektvisioner.

Varför Välja Vår Byggservice?

 1. Expertis och Erfarenhet: Vårt team består av kvalificerade och erfarna hantverkare och projektledare som kan hantera alla aspekter av byggprocessen. Vi har erfarenhet av allt från små renoveringar till storskaliga nybyggnationer.
 2. Kundanpassad Lösningar: Vi förstår att varje projekt är unikt, och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och mål. Oavsett om du vill ha en modernisering av ditt hem, en kontorsombyggnad eller något annat, är vi här för att hjälpa dig.
 3. Kvalitet och Hållbarhet: Vi sätter alltid kvalitet i första hand och använder högkvalitativa material och beprövade byggmetoder för att säkerställa att dina projekt är hållbara och håller över tid.
 4. Säkerhet: Vi tar säkerhet på allvar och följer stränga säkerhetsföreskrifter och protokoll på alla våra byggarbetsplatser för att skydda både våra anställda och dina egendomar.

Våra Tjänster Inkluderar:

 • Renovering och ombyggnad av bostäder och kommersiella fastigheter.
 • Tillbyggnad för att öka utrymmet och funktionaliteten i din befintliga struktur.
 • Nybyggnation av bostäder, kontor och andra byggnader.
 • Anpassning av design och layout efter dina önskemål.
 • Projektledning och tidslinjehantering för att säkerställa att ditt projekt slutförs i tid och inom budget.
Oavsett om du har ett stort eller litet projekt i åtanke, är vårt byggserviceföretag här för att göra din vision till verklighet. Kontakta oss idag för att diskutera dina byggbehov och få en skräddarsydd lösning som passar dig. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa fantastiska resultat.

Rot- och Rutavdrag: För Smarta Besparingar

Rot- och rutavdrag är ett skatteincitament som låter dig spara pengar när du anlitar företag för reparation, underhåll, ombyggnad, tillbyggnad och hushållsnära tjänster. Här är några viktiga detaljer:
 • ROT-Arbete: För bygg- och renoveringsprojekt kan du dra nytta av ROT-avdraget för arbetskostnaden. Maxbeloppet för ROT-avdrag är 50 000 kronor per år.
 • RUT-Arbete: Hushållsnära tjänster, som reparation och underhåll av vitvaror och it-utrustning, ger rätt till rutavdrag. Rutavdraget och ROT-avdraget kan sammanlagt vara högst 75 000 kronor per person och år.
 • Material och Andra Kostnader: Notera att avdragen enbart gäller för arbetskostnader, inte för material eller andra utgifter som resekostnader.
 • Beroende av Skattebetalande: Om du kan dra fördel av avdragen beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och andra avdrag du gör, som skattereduktion för grön teknik.
Gör din ekonomi smartare genom att dra nytta av ROT- och rutavdrag. Kontakta oss för mer information om hur dessa avdrag kan appliceras på dina projekt.

Kontakta oss


Tel: 0737074671
E-post: Info@fofa.se

Vill du se vad vi gjort innan?

Frågor och Svar om Bygg


Vad är den första steget i planeringsprocessen för ett byggprojekt?

Det första steget är att definiera dina projektmål och behov. Det inkluderar att avgöra vad du vill uppnå med byggprojektet, din budget, och om det krävs bygglov eller tillstånd för projektet.

Vilka faktorer bör jag överväga när jag väljer entreprenör för mitt byggprojekt?

När du väljer en entreprenör bör du överväga deras erfarenhet, referenser, licenser och försäkringar. Begär också skriftliga offerter och avtal som tydligt beskriver projektets omfattning och kostnader.

Måste jag ha bygglov för mitt projekt?

Bygglovsregler varierar beroende på plats och projektets art. Mindre projekt som målar om ett rum kan vanligtvis utföras utan bygglov, medan större ombyggnads- eller nybyggnationsprojekt kan kräva tillstånd. Det är bäst att konsultera din lokala byggmyndighet för att fastställa kraven.

Vad är en rimlig budget för mitt hemrenoveringsprojekt?

Budgeten för ett hemrenoveringsprojekt varierar kraftigt beroende på projektets omfattning och plats. Det är klokt att konsultera med entreprenörer för att få kostnadsuppskattningar och sedan planera en realistisk budget baserad på dessa uppskattningar.

Vilka fördelar finns med att använda energieffektiva material och tekniker i mitt byggprojekt?

Användning av energieffektiva material och tekniker kan minska ditt energibehov, sänka dina driftskostnader och minska din miljöpåverkan. Det kan också öka fastighetens värde och ge långsiktiga ekonomiska fördelar.

Vad är en rimlig tidslinje för mitt byggprojekt?

Tidslinjen för ett byggprojekt beror på projektets omfattning och komplexitet. Mindre projekt kan slutföras på några veckor, medan större byggprojekt kan ta flera månader. Det är viktigt att diskutera tidsramen med din entreprenör och ha realistiska förväntningar.

Vad är det viktigaste att överväga när man planerar för att bo i hemmet under en renovering?

När du planerar att bo i hemmet under en renovering är det viktigt att säkerställa din bekvämlighet och säkerhet. Se till att du har tillgång till nödvändiga bekvämligheter som toaletter och kök. Skydda även ditt boende från damm och störningar genom att kommunicera med entreprenören om bästa praxis för att minimera olägenheterna.