Om FöFa Smygehamn AB

Välkommen till FÖFA, en pålitlig partner för alla dina byggbehov

FÖFA Smygehamn AB är ett familjeföretag som grundades 1997 av Per Ohlsson. 2017 tog andra generation över och idag driver Pers dotter Jenny och hennes man Jimmy FÖFA tillsammans.Vi är byggföretaget som alltid jobbar efter motto "hur vill du själv ha det där hemma?". I början var vår inriktning dörrar och fönster men med tiden har vi utvecklats och gör alltinom byggbranschen.

Vi är stolta över att ha ett team av hantverkare som delar vår ansvarskänsla och yrkesstolthet. Deras kompetens och dedikation är hjärtat i vårt företag och är grunden för varje projekt vi tar oss an.

Verksamhetsområden

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över stora delar av södra och västra Skåne, och vi har äran att ha utfört uppdrag i städer och samhällen som Trelleborg, Vellinge, Höllviken, Falsterbo, Svedala, Malmö, Lund, Skurup och Ystad.

Våra tjänster

Vi inbjuder dig att utforska våra olika tjänster inom bygg, montage, byggservice ​​​​​​​och mycket mer. Oavsett om du är mitt i en renovering, planerar en tillbyggnad eller drömmer om en nybyggnation, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner. Tillsammans kan vi bygga något fantastiskt.

Samarbete

Vi samarbetar med kvalitativa lokala företag.
Vi ombesörjer kampanjrabatter och special design. 

Bra att veta

​​​​​​​Vi arbetar för att lösa alla problem som uppstår på bygget för er trivsel.

Kontakt

​​​​​​​